Vælg en fremtid indenfor hygiejnisk processer – bliv klogere på ny teknologi

Bliv klogere på Installation & montage, vedligehold, sensorer, data set med hygiejnisk designbriller

VidensCenter PROCESTEKNOLOGI og Staalcentrum sætter sammen fokus på, hvordan ny teknologi inden for rammen af Industri 4.0 hænger sammen med hygiejnisk produktion i fødevareindustrien.

Det vil handle om anvendelse af robotter, sensorer og dataudnyttelse samt hvordan man installerer og samler systemer således de fungerer efter hensigten. Der vil være særligt fokus på hygiejnisk design som materialevalg, svejsning, installation & montage og vedligehold, samt hvordan man arbejder hygiejnisk korrekt i en fødevareproduktion og hvad det betyder for fx installationer at der rengøres og fugtigheden er høj.

Indlæg holdes af Alan Friis som er dagligleder af Staalcentrum (www.staalcentrum.dk)

Program:
• Hygiejnisk design, lovgivning og Industri 4.0 - Et helikopter syn på krav og muligheder
• Hygiejnisk design, materialevalg, svejsning, installation & montage og vedligehold
• Specielle forhold i fødevareproduktionen, herunder personlig og værktøjshygiejne
• Udfordringer med installationer i våde miljøer, herunder hvordan gøres der typisk rent i en fødevareproduktion
• Spørgsmål og svar

Praktiske oplysninger