RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

Staalcentrum sætter sammen med Odense Robotics og Food Innovation House i regi af FoodNetwork fokus på robotter og automation i fødevareindustrien.

Robotter og automatisering kan give fødevareindustrien et betydeligt løft på produktionsområdet. Rationaliseringsgevinster er oplagte, men robotter og automatisering baner også vejen for helt nye produkter, øget fleksibilitet i produktionen, nye jobmuligheder og forbedret arbejdsmiljø. At vælge den rette løsning forudsætter indgående kendskab til produktionen, og har en plan for, hvad man ønsker at opnå.

Dagen er relevant for fødevarevirksomheder, der er interesserede i robotter eller blot nysgerrige på, hvad de kan bruges til, samt leverandører af robotteknologi til fødevareindustrien.
Vi har lavet en dag, hvor der vil være mulighed for hands-on oplevelser med robotter og automatisering og samtidig få inspirationsindlæg fra virksomheder, der allerede har erfaringer med robotter. Der vil fx være fokus på robotter og deres behov for hygiejnisk design, udnyttelse af robotter til rengøring, robotløsninger til pakning samt til logistikopgaver.

Det endelige program for dagen følger snarest.

Praktiske oplysninger