Sikker fremtid? Hør om uddannelserne til plastmager, teknisk isolatør og svejser

Svejsning, plastmager og teknisk isolatør - Kom og hør om 3 spændende og innovative brancher, hvor elevpladser og jobs ikke er en mangelvare.

På dette morgenmøde får du lejlighed til at stifte bekendtskab med 2 spændende erhvervsuddannelser.
Som plastmager er du med til at fremstille alt fra flydele til LEGO-klodser. Du kan få et job i en innovativ branche, med høj teknologi og mange jobmuligheder. Du kommer bl.a. til at klargøre og indstille de store computerstyrede produktionsmaskiner og programmere industrirobotter.

Teknisk isolering er en branche i vækst, da miljø og energiforbrug er meget i fokus. Kravene til isolering af bygninger og tekniske anlæg skærpes, og du vil som teknisk isolatør få mange spændende og afvekslende arbejdsopgaver i hele Danmark, men også i udlandet, hvis du ønsker det. Du kommer til at isolere rør, kanaler, beholdere, kedler, ventilations- og tekniske anlæg i industri- og boligbyggeri.

Det er en branche med mange jobmuligheder, som i øjeblikket har stor fokus på uddannelse. Det betyder at voksne, som ønsker en erhvervsuddannelse, også har gode muligheder for en elevplads.

Svejsecenteret på AMU SYD har stor erfaring med at opkvalificere personer, som aldrig har set sig selv i metalbranchen. Hør om mulighederne, og få viden om en branche, som lige nu mangler kvalificeret arbejdskraft.

Brug et par timer sammen med os, og få ny viden om job og elevpladser inden for 3 spændende brancher. Der bliver mulighed for at se værksteder, tale med vores elever og kursister, og få besvaret spørgsmål om løn under uddannelse, varighed m.m.

Program
Kl. 8:30 Velkomst v/ Salgs- og marketingchef Ole Møller
Kl. 8:45 Plastmageruddannelsen v/ Uddannelseschef Susanne Thorkildsen
Kl. 9:00 Teknisk isolering v/ Faglærer Preben Kristensen
Kl. 9:15 Svejsning v/ Faglærer Preben Petersen
Kl. 9:30 Mulighed for spørgsmål
Kl. 9:45 Rundvisning på AMU SYD's værksteder – Svejsning og Teknisk isolering
Kl. 10:30 Mulighed for rundvisning på hele AMU SYD, for dem som har lyst

Praktiske oplysninger