Global & Digital Forretningsudvikling

Digital forretningsudvikling er grundlaget for den digitale strategi, der driver en forretning frem mod vækst. Hvis en virksomhed formår at skabe den rigtige strategi med brug af de rette digitale virkemidler, er den godt rustet til den globale konkurrence.

Mange virksomheder bruger ikke mange af de data, de allerede har i virksomheden. Med mere viden om data og processer kan virksomheder nemt få udbytte af de data, de har og blive bevidst om hvilke nye data, der vil styrke virksomheden teknisk og økonomisk – også i forhold til konkurrenterne.

Få den nyeste viden og indblik i hvordan en af landets førende virksomheder, Grundfos arbejder med digital forretningsudvikling internt og i forhold til dens mange interessenter når vi byder Kristian Hede velkommen på SDU i Kolding til et inspirerende oplæg. Kristian Hede, som bl.a. er direktør for Industry Segment hos Grundfos har i snart 20 år beskæftiget sig med digital forretningsudvikling i industrien, hvoraf han en stor del af tiden tidligere har været leder for forskellige afdelinger i bl.a. Grundfos, Danfoss & ABB.

Kristian Hede vil både komme ind på hvordan virksomheder i stigende grad skal vende sig mod kunden, hvordan speed to market og digital omstilling i værdikæderne er afgørende, men også hvordan ledelseskultur i dag er en afgørende faktor på hvorledes en virksomhed kan omstille sig og fungere effektivt på alle parametre. Samt hvad han forudsiger bliver nogle af de kompetencer som bliver efterspurgt i stigende grad i fremtiden.

Vi byder også velkommen til Morten Knudsen, som er Marketingschef hos P. Christensen Group. Morten Knudsen har i en lang årrække beskæftiget sig med digital markedsføring og forretningsudvikling hos en række større danske virksomheder, og han vil bl.a. komme ind på hvorfor det er essentielt at virksomheder i dag er tilstede der hvor kunderne er og hvordan man konstant nytænker relationerne til kunderne og de platforme hvor man interagere med sine interessenter.

Program for dagen:

➖ 15.00 Velkomst & præsentation af oplægsholderne
➖ 15.10 Digital & Global forretningsudvikling v. direktør for Industry Segment hos Grundfos, Kristian Hede
➖ 16.00 Digital markedsføring & Frontend digital forretningsudvikling v. Marketingschef hos P. Christensen Group, Morten Knudsen
➖ 16.40 Q&A session
➖ 17.00 Afrunding/kaffe og kage

OBS:
Eventet er gratis. Hvis du har spørgsmål kan du kontakte Lars Frank-Larsen på lfla@sdu.dk

Praktiske oplysninger