Global & Digital Forretningsudvikling

Digital forretningsudvikling er grundlaget for den digitale strategi, der driver en forretning frem mod vækst. Hvis en virksomhed formår at skabe den rigtige strategi med brug af de rette digitale virkemidler, er den godt rustet til den globale konkurrence.

Mange virksomheder bruger ikke mange af de data, de allerede har i virksomheden. Med mere viden om data og processer kan virksomheder nemt få udbytte af de data, de har og blive bevidst om hvilke nye data, der vil styrke virksomheden teknisk og økonomisk – også i forhold til konkurrenterne.

Få den nyeste viden og indblik i hvordan en af landets førende virksomheder, Grundfos arbejder med digital forretningsudvikling internt og i forhold til dens mange interessenter når vi byder Kristian Hede velkommen på SDU i Kolding til et inspirerende oplæg. Kristian Hede har i snart 20 år beskæftiget sig med digital forretningsudvikling i industrien, hvoraf han en stor del af tiden tidligere har været leder for forskellige afdelinger i Danfoss.

Kristian Hede vil både komme ind på hvordan virksomheder i stigende grad skal vende sig mod kunden, hvordan speed to market er afgørende, men også hvordan ledelseskultur i dag er en afgørende faktor på hvorledes en virksomhed kan omstille sig og fungere effektivt på alle parametre.

Program for dagen

15.00 Velkomst
15.10 Digital & Global forretningsudvikling v. Kristian Hede
16.10 Q&A session
16.30 Afrunding / Kage & Kage

Praktiske oplysninger