Fleksible og gennemsigtige solceller

Green Tech Center, Insero og SDU inviterer i anledning af Industriens Uge til en spændende og inspirerende eftermiddag med spot på fremtidens solceller.

Kom og hør Morten Madsen, Lektor på Syddansk Universitet og leder af solcelle forskergruppen på Mads Clausen Instituttet, SDU fortælle om fremtidens solceller. Om hvorfor de også bliver organiske og hvordan de kan bidrage til både fleksible, farverige og gennemsigtige energiløsninger i fremtidens byer.

SDU solcellegruppen er på verdensplan helt med fremme i udviklingen af nye typer grønne, organiske solceller, hvor der både arbejdes med udvikling af solceller samt opskalering af protyper gennem Rulle-til-Rulle (R2R) printteknologi.

Der vil i oplæggene være fokus på de unikke muligheder som organiske solceller tilbyder, og også hvorfor og hvordan de grundlæggende adskiller sig fra de solceller, vi kender i dag. Få et indblik i, hvilke andre muligheder R2R printteknologi tilbyder, fx indenfor andre nye typer bæredygtige energiløsninger, såsom superkondensatorer.

Tilmeldingsfrist fredag den 25. oktober.

Program

kl. 15.00 – 15.05
Velkomst v/Insero/GTC/SDU
kl. 15.05 -15.35
Solceller som vedvarende energiteknologi
kl. 15.35 – 16.00
Pause og netværk
kl. 16.00 – 16.45
Organiske solceller gennem
R2R printteknologi
16.45 – 17.00
Spørgsmål og netværk
17.00
Program slut

Praktiske oplysninger