Coding Pirates inviterer til workshop om ‘Robotterne i Industrien’

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med at kode en robot? Ved du at man i Industrien faktisk arbejder rigtig meget med robotter, og at der blot kommer flere og flere ind på de danske virksomheder. Fremtidens produktion gør at vi i den grad får brug for kloge hoveder der kan programmere robotterne og skabe de nye innovative løsninger.

Derfor inviterer Coding Pirates og Kolding Bibliotek indenfor til workshop lørdag d. 3. november i Industriens Uge, hvor du kan komme forbi og se hvordan man arbejder med kodning.

Coding Pirates Kolding medbringer teknologier såsom HTC-Vive, 3D-printere, robotter og arduino-udstyr til workshoppen, hvor børn, forældre og andre interesserede kan opleve Coding Pirates.
På dagen arbejder vi med temaet ”Robotterne i industrien”.

Om Coding Pirates
Coding Pirates er en it-klub for alle der har lyst til at udforske og fordybe sig i teknologier ud fra en nysgerrig og åbensindet it-kreativ tilgang. Vi deltager med det formål, at vi gennem Coding Pirates er med til at skabe kompetence medborgere, der i en tidlig alder kan blive forberedt på fremtidens jobmuligheder i industrien.

Praktiske oplysninger