Asset Management – et redskab til styring af virksomhedens aktiver

| 0

Dato: man. 30. oktober

Tema: Forretningsudvikling i fokus

Arrangør: Business Fredericia & DDV

Asset Management giver virksomheder en systematik til bedre risikostyring, dokumentation, sporbarhed, driftsoptimering og nedbringelse af omkostninger. Asset Management er et konkret værktøj, der samler processer og viden således, at aktiverne kan styres på den mest optimale og bæredygtige måde.

 

Asset Management defineres i ISO 55001 som de systematiske og koordinerede aktiviteter, hvorigennem en organisation optimalt og bæredygtigt styrer sine aktiver, systemer, resultater, risici og omkostninger over anlæggenes livscyklus med henblik på at realisere virksomhedens strategiske mål og planer. Asset Management trækker på de færdigheder, processer og viden, der findes på tværs af organisationen for at sikre en optimal håndtering af fysiske aktiver og deres livscyklus.

På temamødet får deltagerne en præsentation af de vigtigste elementer i Asset Management, som kan bidrage til den videre proces og afklaring af, hvordan Asset Management skal være en del af din virksomheds fremtidige strategi.

 

Læs mere og se program her

Praktiske oplysninger:

Dato: Mandag 30. oktober

Tid: Kl. 12.30–16.30

Sted: DDV
Købmagergade 86
7000 Fredericia

Tilmelding:
www.ddv.org/arrangementer

Pris: Gratis

Del event:

Arrangører:
business fredericiaddv fredericia