Risikovillig kapital til vækst og udvikling

| 0

Dato: tors. 2. november

Tema: Forretningsudvikling i fokus

Arrangør: Vækstfonden

Har din virksomhed brug for penge til vækst og udvikling? Og kan banken ikke tilbyde hele finansieringen? Så kan Vækstfonden måske hjælpe.

Vi har allerede medfinansieret over 6.600 virksomheder landet over med planer om fx et ejerskifte, investering i ny produktion eller noget helt tredje.

Kom til infomøde i Kolding den 31. oktober 2017 og hør, hvordan et lån eller en kaution fra Vækstfonden kan være med til at realisere planerne for din virksomheden. Mød også tidligere Bestseller-mand Anders Freund, der blev hentet ind som administrerende direktør i konkursramte Moss Copenhagen. Efter halvandet års hårdt arbejde og et succesfuldt turn-around købte Freund virksomheden med finansiering fra blandt andet Vækstfonden. Nu vil han omsætte for en halv milliard kroner inden for fem år.

Efter programmet er vores erhvervskundechefer klar til en snak om netop din virksomheds udvikling og finansieringsbehov.

Vi glæder os til at møde dig.
 
Om Vækstfonden:
Vækstfonden er statens finansieringsfond, som medvirker til at skabe flere vækstvirksomheder ved at stille kapital og kompetencer til rådighed. I samarbejde med private investorer har fonden siden 1992 medfinansieret vækst i over 6.600 virksomheder for et samlet tilsagn på mere end 20 mia. kr. Vækstfonden investerer med egenkapital i partnerskab med private investorer og finansierer med lån og kautioner i samarbejde med danske finansieringsinstitutter.

Læs mere på www.vf.dk
 

Programoversigt:

  • Morgenmad og kaffe
  • Henrik Holst Elstrøm, erhvervskundedirektør i Vækstfonden, fortæller om mulighederne for finansiering fra Vækstfonden
  • Pernille Puck, erhvervskundechef i Vækstfondens iværksætterteam, giver et indblik i Vækstfondens lån og kautioner til nystartede virksomheder
  • Anders Freund, CEO og indehaver, Moss Copenhagen, fortæller sin historie og om samarbejdet med Vækstfonden
  • Få sparring fra Vækstfonden eller netværk med andre lokale virksomheder og rådgivere.
Praktiske oplysninger:

Dato: Torsdag 2. november

Tid: Kl. 8.00-10.30

Sted: Green Tech House
Lysholt Allé 6,
7100 Vejle

Tilmelding:
Læs mere om tilmelding her

Kontaktperson: Julie Hakala Alberg, kommunikationsrådgiver i Vækstfonden, [email protected] / 50472220

Del event:

Arrangør:
Vækstfonden