Praktik i industrien – Hos NEK Værktøjsfabrik

| 0

Dato: tirs. 31. oktober

Tema: Produktion på visitkortet

Arrangør: Trekantområdet Danmark

– Uddannelse i industrien for UU-vejledere i hele Trekantområdet

Ved UU vejlederne egentlig, hvad det vil sige at arbejde i en produktionsvirksomhed? Ved de hvilke uddannelser der efterspørges af industrien? – og ikke mindst hvilken hverdag man som ungt menneske kommer ud til i virkeligheden hos virksomhederne?

I Industriens Uge 2017 kommer en række UU-vejledere fra hele Trekantområdet i praktik hos en gruppe produktions- og industrivirksomheder. Her får de indgående kendskab til dagligdagen i en produktionsvirksomhed, hvilke kompetencer og arbejdsopgaver medarbejderne hos den enkelte virksomhed beskæftiger sig med, og bliver generelt meget klogere på, hvad det vil sige at arbejde i industrien.
 

Praktikken finder sted hos:
NEK Værktøjsfabrik
NEK Værktøjsfabrik i Billund beskæftiger i dag 45 veluddannede medarbejdere, der hver især er specialister på deres område. Virksomheden indgår blandt andet i projekter indenfor prototypefremskaffelse/-fremstilling, formkonstruktion og fremstilling af mange forskellige typer værktøj.

 

Som opsamling på praktikken afholdes det fælles arrangement Vejledning, viden og virksomheder den 3. november, hos VEKSØ.
 

Praktiske oplysninger:

Dato: Tirsdag 31. oktober

Del event:

Arrangør:
Trekantområdet Danmark