Lær af eleverne – Skills til fremtidens industri

| 0

Dato: man. 30. oktober

Tema: Produktion på visitkortet

Arrangør: Campus Vejle

4. til 6. klasse på Vinding skole inviterer til workshops, hvor eleverne arbejder med kodning af ”arduino” (robotter), 3D print og vinylskærer. Du har mulighed for at få et unikt indblik i, hvordan eleverne arbejder med kompetencer der underbygger fremtidens industri.

Der vil også være en workshop, hvor eleverne viser deres evner inden for spiludvikling. Alle forløb tager afsæt i designprocesser og understøtter udviklingen af 21st Century Skills.
 


”Som virksomhed føler vi et stort medansvar for, at eleverne får lært de ting, vi skal bruge fra dem, når de er færdiguddannede. Vi kan ikke bare læne os tilbage og forvente, at uddannelsessystemet selv kan gætte, hvad vi ønsker.”

— Ruben Kirkegård, ProCraft
 
 
 


”Samarbejdet mellem skole og virksomhed er en gave og en nødvendighed for begge parter. For virksomhederne er det en mulighed for et frisk pust og input fra den generation på arbejdsmarkedet. Men det er også en mulighed for at fortælle historien om, hvorfor netop deres fagområde er en spændende karrierevej for unge mennesker. Jeg kan derfor kun opfordre skoler og virksomheder til at kaste energi i at opbygge gode relationer.”

— Morten Damgaard, chef for Erhvervsservice og Turisme, Vejle Kommune
 

Kontakt Charlotte Agerby for at tilmelde dig arrangementet og høre nærmere om mulighederne for samarbejde mellem skoler og virksomheder. Læs mere her.
 

Praktiske oplysninger:

Dato: Mandag 30. oktober

Tid: Kl. 09.30–11.30

Kontakt og tilmelding: Charlotte Agerby / [email protected]
76815054 / 23845224

Del event:

Arrangør:
B&U

Vejle kommune

Vindingskole