Lær af eleverne – Skills til fremtidens industri

| 0

Dato: man. 30. oktober

Tema: Produktion på visitkortet

Arrangør: Campus Vejle

Eleverne på 7. – 9. årgang fra Vinding Skole arbejder i det nyåbnede Medie- og VidensCenter på Campus Vejle med valgfaget: ”21st Century Skills”, der er et valgfag, der fordrer kritisk nysgerrighed over for teknologi blandt eleverne.

Med 21st Century Skills samles kodning, digital produktion, maker-kultur og teknologiforståelse under et fag, med fokus på kommunikation, samarbejde, kritisk tænkning og problemløsende undervisning – alt sammen kompetencer der er brug for i fremtiden industri.

Du har på denne dag mulighed for at få et unikt indblik i, hvordan eleverne arbejder med kompetencer der underbygger fremtidens industri.
Afsæt et par timer til at blive klogere på elevernes grunduddannelse og kompetenceområder indenfor industrien – og vær med til at give eleverne indblik i at arbejde indenfor industrien.
 


”Som virksomhed føler vi et stort medansvar for, at eleverne får lært de ting, vi skal bruge fra dem, når de er færdiguddannede. Vi kan ikke bare læne os tilbage og forvente, at uddannelsessystemet selv kan gætte, hvad vi ønsker.”

— Ruben Kirkegård, ProCraft
 
 
 


”Samarbejdet mellem skole og virksomhed er en gave og en nødvendighed for begge parter. For virksomhederne er det en mulighed for et frisk pust og input fra den generation på arbejdsmarkedet. Men det er også en mulighed for at fortælle historien om, hvorfor netop deres fagområde er en spændende karrierevej for unge mennesker. Jeg kan derfor kun opfordre skoler og virksomheder til at kaste energi i at opbygge gode relationer.”

— Morten Damgaard, chef for Erhvervsservice og Turisme, Vejle Kommune
 

Kontakt Charlotte Agerby for at tilmelde dig arrangementet og høre nærmere om mulighederne for samarbejde mellem skoler og virksomheder. Læs mere her.
 

Praktiske oplysninger:

Dato: Mandag 30. oktober

Tid: Kl. 12.30–14.30

Kontakt og tilmelding: Charlotte Agerby / [email protected]
76815054 / 23845224

Del event:

Arrangør:
B&U

Vejle kommune

Vindingskole