Karriere hos Fiberline, TRESU Group og Gram Equipment?

| 0

Dato: ons. 1. november

Tema: Produktion på visitkortet

Arrangør: Akademikernes A-kasse

Talent Attraction: Din karriere i Danmarks produktionscentrum

Der er enormt mange spændende karrieremuligheder indenfor industrien. Akademikernes A-kasse afholder derfor i Industriens Uge Talent Attraction med spændende virksomheder i Trekantområdet – Danmarks produktionscentrum, som alle har behov for højtuddannede og velkvalificerede kolleger. Du har muligheden for at møde Fiberline Composites, som er vært på dagen, samt TRESU Group og Gram Equipment A/S.

Trekantområdet og Akademikernes A-kasse inviterer til nogle spændende timer, hvor virksomhederne vil præsentere sig samt uddybe karrieremuligheder hos dem. Der vil også være mulighed for en rundvisning hos Fiberline Composites. Medbring dit CV og kom i dialog om din kommende karriere i Danmarks produktionscentrum. Fiberline Composites er vært ved kaffe og the.
 

Bliv klogere via disse hjemmesider:
http://fertin.com
http://www.tresu.com
http://www.gram-equipment.com
 

Program onsdag den 1. november 2017:

  • Kl. 9.30-9.35: Velkommen ved Rikke Hegnby, Akademikernes A-kasse
  • Kl. 9.35-9.55: Fiberline Composites A/S
  • Kl. 9.55-10.15: TRESU Group
  • Kl. 10.15-10.35: Gram Equipment A/S
  • Kl. 10.35-11.30: Netværk og Company Dating på max 5 minutter pr. session
  • Kl. 11.30-12.00: Mulighed for rundvisning hos Fiberline Composites A/S

 

Fiberline Composites A/S:

Fiberline er en familieejet virksomhed, som har hovedsæde i Middelfart. Vi er en markedsudviklende, vidensbaseret produktionsvirksomhed og en af verdens førende producenter af avancerede profiler i kul- og glasfiberkomposit. Vi laver kompositprofiler til vindenergi, konstruktioner og vinduer & facader. Vi er over 275 engagerede medarbejdere, der hver især brænder for vores bidrag til helheden. Vi er ingeniører, teknikere, operatører, sælgere, plastmagere og en hel masse andet. Vi tror på, at mange forskellige persontyper og faglige profiler på arbejdspladsen fremmer læring, kreativitet og nytænkning. Fælles for os er, at vi er specialister på hvert vores felt og deler en fascination af et nyt materiales muligheder.
 

TRESU Group:

Tresu Group er en højt specialiseret produktionsvirksomhed beliggende i Bjert ved Kolding. På verdensplan er TRESU Group førende inden for produktion og levering af kundetilpassede flexo trykmaskiner samt tilbehør til flexo, offset og digitale trykmaskiner, der afsættes til en lang række førende producenter i den grafiske industri. Med en eksport på 98% af den samlede produktion er TRESU Group en stærk samarbejdspartner på det globale marked. TRESU Group har produktionsfaciliteter i Denmark og USA samt salgsselskaber i Tyskland, Italien, Japan og Kina.
 

Gram Equipment A/S:

Gram Equipment A/S er verdens førende producent af avanceret udstyr og procesanlæg til industriel isproduktion. Med et omfattende globalt netværk af datterselskaber, agenter, salg og servicekontorer og mere end 360 ansatte på verdensplan, leverer Gram Equipment det optimale grundlag for at opfylde forbrugernes krav. Gram Equipment er p.t. beliggende i Aarhus og Vojens, men flytter i november 2017 de to lokationer ind i en hel ny administrationsbygning tæt på motorvejen ved Kolding, hvor der allerede står to eksisterende produktionsbygninger.

 

Praktiske oplysninger:

Dato: Onsdag 1. november

Tid: Kl. 9.30–11.30

Sted: Fiberline Composites
Barmstedt Allé 5,
5500 Middelfart

Tilmelding:
Via selvbetjening på aka.dk
Max 60 pladser – Først-til-mølle

Pris: Gratis

Kontaktperson: Rikke Hegnby
[email protected] / 3013 2072

Del event:

Arrangør:

Akademikernes A-kasse