Informationssikkerhed

| 0

Dato: tirs. 31. oktober

Tema: Den intelligente industri

Arrangør: Business Fredericia & DDV

Informationssikkerhed, IT-sikkerhed, Cybersikkerhed, Persondataloven, EU persondata forordning, Teknisk sikring, Sikkerhedspolitikker. Disse begreber, og flere til, vil vi behandle gennem et aktivt arrangement.
 

Informationssikkerhed: En ledelsesopgave

Brud på datasikkerheden er et stigende problem. Årsag til sikkerhedsbrud er mange, det kan bl.a. være dårlig teknisk sikring, mangel på sikkerhedspolitikker, læk af fortrolige oplysninger – kundedata, persondata, datatyveri fra tidligere medarbejdere, hacking og meget mere. Informationssikkerheden er hermed blevet en ledelsesopgave.

Store tab af renommé, kunder og omsætning

Brud på sikkerheden kan føre til store tab, og er i ikke i gang med at identificere sikkerheds niveauet nu, er det på høje tid at komme i gang.

Persondataloven og den kommende EU persondataforordning

Den nuværende lov er fra år 2000, og blev skærpet i 2015. Her udformede datatilsynet 12 minimumskrav, som danske virksomheder skal overholde.
Overholder i disse krav? 25. maj 2018 vil den nye persondataforordning træde i kraft, og her skærpes kravene yderligere til datasikkerheden. Overholder man ikke disse krav, venter der store bøder, helt op til 4% af en virksomheds omsætning.

”Vedligehold” er en del af informationssikkerheden

Gennem en række spørgmålsrunder, vil deltagerne aktivt arbejde med egen virksomhed. Vi vil guide jer gennem emnet informationssikkerhed, og specielt se nærmere på persondataloven og hvorfor det også berører vedligehold.

Hvad er dit udbytte af dagen?

  • Kendskab til begrebet informationssikkerhed
  • Kendskab til begrebet person følsommeoplysninger.
  • Gode råd om IT-sikkerhedsinitativer.
  • Forslag til hvad I kan/bør gøre nu.

 

Praktiske oplysninger:

Dato: Tirsdag 31. oktober

Tid: Kl. 13.00–16.30

Sted: DDV
Købmagergade 86
7000 Fredericia

Tilmelding:
www.ddv.org/arrangementer

Pris: Gratis ved tilmelding.

Del event:

Arrangører:
business fredericiaddv fredericia