Industri 4.0 i praksis

| 0

Dato: tirs. 31. oktober

Tema: Den intelligente industri

Arrangør: AAU & NEXTTECH

Arbejder du med optimering af din produktion, automatisering, digitalisering eller måske andre Industri 4.0 teknologier i din virksomhed, og har brug for at diskutere muligheder og udfordringer med fagfolk?

Så kom til åbent hus hos NextTech, hvor eksperter fra Aalborg Universitet står til rådighed.
Intelligente produkter samler data om driftsperformance, fejlårsager med mere, som gør det nemmere for producenter at vurdere forbedringspotentiale. Der samles også data, som brugeren kan anvende til proaktivt vedligehold, identifikation af potentielle kendte fejlkilder, automatisk bestilling af reservedele ved bestemte slidniveauer og meget andet.

Med andre ord så vil afvigelser i performance kunne måles og identificeres og dermed skabe bedre produktionskvalitet, konstruktionsforbedringer og performance forbedringer i slutproduktet.
 

Her vil du få lejlighed til at:

  • Opleve Danmarks eneste industri 4.0 demonstrationsanlæg i drift
  • Diskutere dine udfordringer og problemstillinger med eksperterne fra AAU ’Smart Produktion’
  • Få viden og gode råd om, hvad nuværende og kommende teknologier kan gøre for din virksomhed
  • Få viden om, hvordan du kan få studerende fra AAU til at hjælpe med konkrete projekter (f.eks. procesoptimering, produktionslayout eller digitalisering) i din virksomhed

 

Læs mere om den ”lille industri 4.0-fabrik”, som integrerer og demonstrerer en række forskellige Industri 4.0-teknologier lige her.
 

Mød eksperterne:


Ole Madsen
Professor (Laurits Andersen-professorship) på Institut for Materialer og Produktion, Aalborg Universitet. Han forsker og underviser i robotter, automation og Industri 4.0.

 


Casper Schou
Civilingeniør i Virksomhedsteknologi og postdoc ved Aalborg Universitet. Han er en del af teamet bag AAU’s Smart Production Lab og er en af laboratoriets superbrugere

 


Kelvin Koldsø Nygaard
Civilingeniør i Virksomhedsteknologi og ansat på Institut for Materialer og Produktion, Aalborg Universitet.

 

Praktiske oplysninger:

Dato: Tirsdag 31. oktober

Tid: Kl. 10.00–16.00

Sted: NextTech
Tvedvej 7,
6000 Kolding

Del event:

Arrangør:

NEXTECH

AAU