Forældreaften hos Fiberline Composites A/S

| 0

Dato: tirs. 31. oktober

Tema: Produktion på visitkortet & Bag Fabriksfacaden

Arrangør: Fiberline Composites A/S

Ved du, hvad din søn eller datter drømmer om at blive?

Går dit barn i 8., 9. eller 10. klasse? Og kunne I sammen tænke jer at blive klogere på, hvad man kan blive, når man tager en uddannelse som fx ingeniør, plastmager eller inden for logistik? Så kom på besøg på Fiberline!

Igen i år åbner vi nemlig dørene til en aften med fokus på fremtidens unge og hvad man kan blive på Fiberline. Arrangementet finder sted tirsdag d. 31. oktober fra kl. 19.00 til 20.30. Der er begrænset antal pladser, så skynd dig at tilmelde både dig og dit barn.
 

Aftenens program:

  • Kl. 19.00-19.30: Introduktion til Fiberline og et bud på det kloge uddannelsesvalg for fremtidens unge, ved Kirsten Bøjler Dall, Chief Human Resource Officer.
  • Kl. 19.30-20.30: Fiberline medarbejdere, der selv har taget en erhvervs- eller videregående uddannelse, står klar til at besvare spørgsmål og fortælle om, hvad de arbejder med.

Ligeledes har vi inviteret repræsentanter fra EUC Lillebælt, UU-Lillebælt, HTX og International Business College, som ligeledes står klar med råd og vejledning i løbet af aftenen. I samme tidsrum vil der også være mulighed for at komme på rundvisning i fabrikken.
 

For nærmere info omkring tilmelding, hold øje på vores Facebook-side lige her.
 

Praktiske oplysninger:

Dato: Tirsdag 31. oktober

Tid: Kl. 19.00–20.30

Sted: Fiberline Composites A/S
Barmstedt Allé 5,
5500 Middelfart

Tilmelding:
Læs mere om tilmelding her

Kontaktperson: Christina Jakobsen Haue | HR Supporter – Process & Project
76327773 / 25277673 / [email protected]

Del event:

Arrangør:
Fiberline Composites A/S