Brugen af Augmented Reality og Virtual Reality

| 0

Dato: tirs. 31. oktober

Tema: Produktion på visitkortet & Forretningsudvikling i fokus

Arrangør: Business Kolding og TRESU Group

TRESU Group præsenterer i samarbejde med Business Kolding:

Brugen af Augmented Reality og Virtual Reality i industrien

– hvad kan det bruges til og hvordan kommer man i gang?

Kom og hør Peder Larsen, Global service manager hos TRESU Group, samt Martin Strand, Team leader World Class Manufacturing, fortælle om brugen af Augmented Reality og Virtual Reality og rejsen, som TRESU Group har begivet sig ind på:

”Vi forventer at Augmented Reality (AR) og Virtual Reality (VR) kan flytte TRESU Group imod papirløs produktion. Mere specifikt er målet, at vi kan benytte AR og VR teknologierne til at gøre vores samlingstegninger virtuelle og anvendelige i f.eks. et sæt briller, som montører bærer, og dermed får de informationer de har behov for til næste skridt i montageprocessen. Vores interesse i AR og VR udsprang oprindeligt af at vores Global Service Department har behov for mange informationer i realtid, når de er på installation on-site hos kunden. Vi forestiller os, at når installatøren er hos kunden for at installere en maskine, kan denne få alle de nødvendige oplysninger i brillen eller på sin tablet, som de har behov for i det næste skridt af installationen. Desuden ønsker Service at kunne se data på en allerede installeret maskine, som skal serviceres. Fx hvornår et leje skal skiftes eller vedligeholdelsesskemaer for den pågældende maskine. Endelig forventer vi, at man kan være i online kontakt med de øvrige kollegaer i Service og dermed få direkte adgang til viden.”
 

Vel mødt!

Med venlig hilsen
TRESU Group og Business Kolding
 

TRESU Group:

Tresu Group er en højt specialiseret produktionsvirksomhed beliggende i Bjert ved Kolding. På verdensplan er TRESU Group førende inden for produktion og levering af kundetilpassede flexo trykmaskiner samt tilbehør til flexo, offset og digitale trykmaskiner, der afsættes til en lang række førende producenter i den grafiske industri. Med en eksport på 98% af den samlede produktion er TRESU Group en stærk samarbejdspartner på det globale marked. TRESU Group har produktionsfaciliteter i Denmark og USA samt salgsselskaber i Tyskland, Italien, Japan og Kina.
 

Praktiske oplysninger:

Dato: Tirsdag 31. oktober

Tid: Kl. 9.30–11.30

Sted: TRESU Group
Eegsvej 14-16,
6091 Bjert

Tilmelding:
Tilmeld dig her

Del event:

Arrangør:

Business Kolding

TRESU Group